Ieri am fost tare prinsa cu prepararea pastei de zahar.Nu am mai facut-o niciodata pana acum,iar rezultatul obtinut a fost mai mult decat satisfacator pentru mine.Haideti sa vedeti cum am procedat.
Am avut nevoie de:
- 2 linguri miere de albine
- 5 gr. gelatina hidratata in 60 ml apa calduta
- 50 gr.ulei de palmier
- 50 gr. amidon
- 600 gr. zahar pudra cumparat (nu facut de noi)
Am pus apa calda intr-un ibric,apoi am adaugat gelatina si mierea.Am lasat la hidratat cateva minute,apoi am pus in bain-marie,fara a lasa sa fiarba.Am amestecat pana s-a omogenizat bine,apoi am adaugat uleiul.Am lasat la racit.Pana atunci am cernut zaharul.E indicat...veti vedea ce va ramane in sita.
Eu nu m-am putut abtine si l-am si incercat pentru realizarea unui trandafir.Sper sa va dati seama cum am procedat,din imaginile care urmeaza:
Rezultatul final |
bravo laura. ti-a iesit super. dar, ca sa-ti fie mai usor pe viitor, poate pui si titlu la postare, ceva de genul "pasta de zahar"
RăspundețiȘtergereinca o data, felicitari...and keep it like this ;)
multumesc mihaela.imi cer scuze ca ti-am raspuns asa de tarziu,insa am fost f.ocupata azi....Am pus titlul ;).
RăspundețiȘtergere