- 3 oua
- 3 linguri zahar
- 3 linguri pline faina
- 3 lingurite ulei
Blatul II:
- 3 oua
- 3 linguri zahar
- 2 linguri pline faina
- 4 linguri nuca macinata
Blatul III:
- 3 oua
- 3 linguri zahar
- 2 linguri rase faina
- 1 lingura cacao
Crema I:
- 1 ou
- 200 ml frisa lichida
- fructe de padure (~100 de gr.)
- 5 linguri zahar
- 10 gr.gelatina
fructele cu zaharul |
Frisca si albusul se bat spuma,separat fiecare.Galbenusul se freaca cu zaharul ramas pe B.M. pana devine ca smantana,apoi se pun toate la un loc,amestecandu-se cu grija.La final se adauga gelatina hidratata in 4 linguri de apa calduta si tinuta la B.M pana se topeste (avandu-se grija sa nu fiarba).
Crema II:- 1 ou
- 200 ml frisa lichida
- piersici din compot (eu am pus 4 jumatati)
- 5 linguri zahar
- 10 gr.gelatina
Dupa ce l-am asamblat,l-am imbracat in pasta de zahar.Imitatia paginilor si scrisul, le-am facut cu Royal Icing,o glazura din albus de ou,zahar pudra si suc de lamaie.
foarte frumos ti-a iesit cartea. felicitari. te mai asteptam si pe forum (bucataria noastra).
RăspundețiȘtergere