marți, 28 februarie 2012

Pizza tonno e cipolla

Prepara aluatul conform retetei de aici.



Pentru aluat avem nevoie de:


  • 400 gr. faina alba
  • 200 ml apa
  • 25 gr. drojdie de bere
  • 3 linguri ulei de masline extravirgin
  • 1 lingurita zahar
  • sare

  • Pentru topping avem nevoie de:
    • 2 cepe
    • 2 conserve de ton in ulei
    • 100 gr sos de rosii
    • 3 linguri ulei de masline extravirgin
    • mozzarella
    • oregano
    • sare
    Se curata ceapa si se taie julien.Apoi se stropeste cu 2 linguri de ulei,se condimenteaza cu un praf de sare si 1 lingurita oregano.



    Intinde peste aluat sosul de rosii (in care pui putina sare si oregano),ceapa taiata si tonul din conserva (foarte bine scurs).Apoi presaza deasupra mozzarella (din belsug).Se pot pune si masline negre (eu nu am avut de data aceasta)








    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu