marți, 28 februarie 2012

Ravioli cu gem

Avem nevoie de o ”pătură de tăiței”.Rețeta ei o găsiți aici . După ce am terminat de intins foaia,fără să o lăsăm la zvântat,punem gemul pe o jumătate din ea,ca în imaginea de mai jos.



Apoi se taie cu un cuțit ondulat.




Înainte să le punem la fiert,prăjim pesmetul,adăugăm puțin zahăr (după gust) și lăsăm să se răcească.


Ravioli se pun la fiert în apă cu sare și puțin ulei.


După ce sunt fierți se scot cu o paletă,se scurg de apă,apoi se dau prin pesmet.

Cu părere de rău..rezultatul final nu am mai apucat să-l pozez. Cred că ințelegeți de ce...

Un comentariu:

  1. Foarte bun,cred ca cum ai fiert sa si terminat de aia nai reusut o poza finala . Fac si eu maine .

    RăspundețiȘtergere